Op zoek naar een leuke huurwoning in de regio Haarlem?

Wij kunnen u helpen met het vinden van die leuke woning waar u naar op zoek bent. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze deskundige aanhuur-specialist vertelt u alles over de regionale woningmarkt, prijsontwikkelingen en waar u op moet letten tijdens het hele aanhuurproces.

Alle zorgen uit handen
Het hele aanhuurproces kunnen wij voor u uit handen nemen. Van het opnemen van de woonwensen, het zoeken naar de geschikte woning tot en met de incheck van uw nieuwe huurwoning en verder. Zo weet u dat u een goede keuze maakt en geen verrassingen achteraf tegenkomt.

Sterk in presentatie van u als huurder en in onderhandelingen
Door onze jarenlange ervaring zijn we goed op de hoogte van huurprijzen en ontwikkelingen. Bij de bezichtiging van de woning kunnen wij goed bepalen of de huurprijs realistisch is. Daarmee staat u sterk in de onderhandeling met de verhurende  partij. Maar ook de presentatie van u als kandidaat-huurder aan de verhuurder is hierin een belangrijk punt. Onze ervaring is dat verhuurders niet alleen naar de huurvoorwaarden kijken maar de betrouwbaarheid van de kandidaat huurders minstens zo belangrijk vinden. Uiteraard begeleiden wij u ook hierbij.

 

Wij bieden u:  volledige begeleiding bij het aanhuren van uw nieuwe woning voor!